Header

Vloertegels

Bent u op zoek naar de mooiste vloertegels tegen aantrekkelijke prijzen? Dan bent u bij de Tegelmarkt aan het juiste adres. Wij bieden u een breed assortiment aan A-kwaliteit vloertegels van de beste merken. Bovendien geniet u bij ons regelmatig van scherpe aanbiedingen zolang de voorraad strekt. Kijk voor meer informatie op onze website.

Vloertegels van topkwaliteit

Bij ons vindt u alleen vloertegels van de beste merken zoals Arkim, Imola Ceramica en Casalgrande Padana. Met deze merken bent u gegarandeerd van stijlvolle vloertegels die een levenlang meegaan. Zoekt u tegels die u niet in ons assortiment vindt? Neem dan contact op met ons, dan komen we er samen wel uit.

De mooiste vloertegels voordelig bij Tegelmarkt.nl

De Tegelmarkt is een van de grootste inkopers/leveranciers op het gebied van tegels en sanitair. Omdat wij zeer grote aantallen in een keer bestellen, kopen wij voor een lage prijs in. Ook dragen wij geen kosten voor de huur en onderhoud van een grote showroom. U profiteert hiervan. De mooiste tegels van de beste merken tegen de scherpste prijzen vindt u hier bij de Tegelmarkt.

Contact

Wilt u meteen vloertegels bestellen? Bezoek onze webshop of neem contact op via ons contactformulier.Wandtegels, Tegels groothandel, Vloertegel groothandel, Tegels kopen, Tegels online, Tegels Hoofddorp, Tegels Zwaag, Tegels Noord Holland, Webshop tegels, Groothandel tegels