Header

Wandtegels

Bent u op zoek naar de mooiste wandtegels tegen aantrekkelijke prijzen? Dan heeft u ver genoeg gezocht. Tegelmarkt.nl biedt u een uitgebreid assortiment aan A-kwaliteit vloertegels van de beste merken. Bovendien geniet u bij ons regelmatig van scherpe aanbiedingen zolang de voorraad strekt. Kijk voor meer informatie op onze website.

De mooiste wandtegels bij de Tegelmarkt

Wandtegels worden natuurlijk bij uitstek gebruikt in de badkamer en in de keuken. Toch zijn ze ook heel geschikt om bijvoorbeeld uw woonkamer een bijzondere sfeer te geven. Denk bijvoorbeeld aan de stijlvolle Corton Beige TAU of de speelse Arkim Mosaico 4L. Deze stijlvolle wandtegels zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jaren mee. Zoekt u tegels die u niet in ons assortiment vindt? Neem dan contact op met ons en wij bestellen ze voor u.

Wandtegels voor aantrekkelijke prijzen

De Tegelmarkt is een van de grootste leveranciers op het gebied van vloer-, wandtegels en sanitair. Dankzij goede afspraken met leveranciers kopen wij groot in tegen lage tarieven. Ook dragen wij geen kosten voor de huur en onderhoud van een grote showroom. U profiteert hiervan. De mooiste wandtegels van de beste merken tegen de scherpste prijzen vindt u hier bij de Tegelmarkt.

Contact

Wilt u meteen wandtegels bestellen? Bezoek onze webshop of neem contact op via ons contactformulier.Tegels groothandel, Vloertegel groothandel, Tegels kopen, Tegels online, Tegels Hoofddorp, Tegels Zwaag, Tegels Noord Holland, Webshop tegels, Groothandel tegels, Vloertegels